top of page

Reserveren

U kan reserveren via de Resengo-tool op deze pagina of telefonisch (niet tijdens de diensturen). Gelieve speciale menu-regelingen (Vegan, zware allergieën) steeds, minstens 2 dagen  op voorhand door te geven zodat we ons op een creatieve, leuke manier kunnen voorbereiden.

Komt u met de wagen? Parkeren kan naast het restaurant in de Schoolstraat of op het kerkplein, graag wensen we u eraan te herinneren dat tijdens onze middagdienst er een blauwe zone geldt. Parkeren kan met parkeerkaart voor 2 uur. Wij proberen dit voor u in het oog te houden. Bushalte Bonheiden Dorp en Bonheiden Kerk liggen op een minuutje stappen. Tevens vindt U op het kerkplein een overdekte fietsenparking.

Om een vlotte avondservice te kunnen bieden sluiten we onze middagservice af om 16u. Rond middernacht beëindigen we graag onze dag. Gelieve met deze uren rekening te houden.

Mogen we u er attent op maken dat (huis)dieren niet toegelaten zijn in onze zaak, bedankt voor uw begrip.

cow-g869b35515_1920.jpg

Cadeaubon

Wenst u een cadeaubon te bestellen? Met alle plezier! Een leuk dinner'tje of een gezellige lunch weggeven maakt het zeker de moeite waard.  

U kan ons formulier invullen, we contacteren U dan met de betaalgegevens en krijgt zoals U wil, oftewel de bon digitaal doorgestuurd, oftewel op papier thuisgestuurd.

Geef een etentje cadeau

Bedankt voor de inzending!

bottom of page