top of page

A la carte

Vanaf 11/10 tot en met 15/11

Voorgerechten

Heilbot

Zwarte olijf, ansjovis, gekonfijte citroen, couscous

24,50 €

Kabeljauw

Grijze garnaal, bisque, bergamot 

 27,50 €

Consommé

Porcini, dumpling, bieslook

21,00 €

Hoofdgerechten

Ree

Knolselder, eryngi, Ruby porto

 48,00 €

Fazantenhen

Herfsttruffel, eigeel, gerookte boter, aardappelsoesjes

46,00 €

Couscous

Gekonfijte citroen, Seitan, koriander, aubergine

33,00 €

Nagerechten

Sinaasappel

Tonka, rozenbottel, amandel

13,00 €

 

Guanaya en Madagaskar

Onze versie van de bekende Dame Blanche

13,00 €

20230913_165652.jpg

Copyright 2025 - Tabernakel

bottom of page