top of page

Over ons

Met restaurant Tabernakel willen we een totaalbeleving bieden aan gasten. Een aangename maaltijd met bijpassende dranken met enkel en alleen topproducten. We zullen steeds uitgeselecteerde streekproducten verwerken in onze gerechten, waarvan we de oorsprong echt willen kennen. Unieke producten vragen een unieke behandeling. Daar willen wij voor staan.

 

Maar wat is een tabernakel nu eigenlijk? Ook wel sacramentshuis genoemd, de meest heilige plek binnen een kerkgebouw, deze omvat onder andere de hosties. Daar ons pand vlakbij de mooie statige Onze-Lieve-Vrouwekerk op het marktplein ligt verwijzen we graag naar deze kluis. Wat ons met een kwinkslag brengt bij ons eigen dagelijks brood, of voedsel natuurlijk. Verder zijn andere overeenkomsten met de Katholieke kerk louter toeval.

Steven Mispelters, Kim VanderAerschot en Bart Mispelters staan voor U klaar. Met gecombineerd meer dan 30 jaar praktijkervaring gaan we meer dan ooit voor ons doel. Op een doordachte manier een fijne gastronomische maaltijd verzorgen zit ons in het DNA gebrand. We werken met oeroude technieken zoals fermenteren op een nieuwe veilige manier. Texturen en smaken wisselen elkaar af tot een leuk samenspel in je bord. 

We hopen U te verwelkomen en plezieren met een fijne maaltijd, een gezellig samenzijn en een heel fijne ervaring.

Tot binnenkort!

Steven, Kim en Bart

20230913_165652.jpg
bottom of page